HJEMME IGJEN!

 

Nå er jeg hjemme igjen etter tre helt fantastiske uker hos moren, ste-faren og de to små søstrene mine i Stockholm! Vi har gjort så utrolig mye at bloggen nesten ikke har vært i tankene mine. Da jeg kom dit var det bare å legge seg for å så stå opp og reise til Falkenberg. Skulle på bryllup dagen etter, noe som var utrolig koselig. Egentlig skulle det være et strandbryllup, men tror dere ikke at det regnet? Det pøste ned og derfor ble det kirkebryllup istedet. Men det var utrolig koselig det også! 

Dagen etter bryllupet skulle vi egentlig videre til Helsingborg, men mamma hadde regnet feil på dagene og derfor ble neste leilighet leid en dag senere i stedet. Så da dro vo til Ängelholm og hilste på en liten koselig familie der! Dagene etter det gikk til å være i Helsingborg, så tilbake til Ängelholm for å så dra videre til Väring før vi kjørte hjem igjen. Vi var hjemme  i en uke før vi dro ned til Väring igjen for å feire konfirmasjonen til "fetteren" min. Noe som også var utrolig koselig. God mat og koselig mennesker. 

 

Har forresten blitt helt hektet på Subway Surfers, fikk 149000 poeng. Stolt over meg selv! Haha.. Men siden jeg ikke har iPhone får jeg ikke spilt mer... 

  

På de fleste bildene er det med andre personer, derfor ble det ikke så mange. Vil ikke legge ut bilder på nettet av personer jeg ikke er sikre på om vil havne på nett : )

 

Hva har dere gjort de tre siste ukene? 

3 kommentarer

så herlig! Elsker Sverige :D

theresekristina

16.07.2012 kl.17:10

Koselig :)

Lilli

17.07.2012 kl.15:37

Så koselig :)

Skriv en ny kommentar

hits