MISLYKKET FRISØRTIME!!!

 

I går var jeg hos frisøren fordi jeg ville lysne opp håret mitt litt. Avfarging er og kommer aldri til å bli aktuelt for min del, jeg er altfor glad i håret mitt til å gjøre det! Timen begynte lovende og frisøren som stripet håret mitt var utrolig søt og hyggelig. Men da jeg var ferdig ble jeg litt skuffet, men tenkte at det sikkert bare er en vanesak. Da jeg kom hjem gikk jeg rett inn på badet og så meg i speilet og fant ut at jeg var fornøyd. Helt til jeg skulle børste det.. For hvert børstedrag ble det dratt av så mye hår at man kunne laget en barbiedokke-parykk! I tillegg var det så utrolig vanskelig å gre og håret ble bare helt brusete og ekkelt. Så blond skal jeg aldri bli i alle fall! 

På fredag skal jeg i bryllup og no chance in heaven om jeg drar dit med det håret jeg har nå. Derfor kommer mamma hit snart for å farge alt håret mitt. Snakk om sløsing av penger! Hadde jeg visst det jeg vet nå hadde jeg ikke stripet det. Nå er jeg bare litt redd for hvordan resultatet kommer til å bli! Det skal jo helst gå et par uker mellom hver farging... 

 

Wish me luck 

 


Skillet på toppen plager meg.. 

 Får se om jeg tør ta sjangsen på å farge det igjen.. I så fall blir det mørkblond som det står på esken. Ser heller brunt ut men. 


 

4 kommentarer

AndreasRoguljPedersen

19.06.2012 kl.08:58

Det ordner seg nok sikkert ;D

Beate

19.06.2012 kl.11:04

Håper det ordner seg!

MartineWest

10.07.2012 kl.20:02

Heei! Hvis du bruker en god kur på håret som reparer vil det nok gå så bra, men ville nok ikke farget det før jeg hadde kuret det i noen uker. Også kan du jo bare snakke med frisøren din om at du gjerne ville fikset på skillen :)

Aali

16.07.2012 kl.12:26

MartineWest: Takk for tips! : ) Men farget det allerede dagen etter og det ble bra : )

Skriv en ny kommentar

hits