FÅ SOMMERLEKRE LEGGER!

Er du en av de som tror at det bare er å shave leggene før du sprader rundt i kjole eller shorts? Vel.. Det går fint ann, men om det ser lekkert ut er en annen ting. Tenkte ihvertfall at jeg kunne dele noen enkle tips med dere, som jeg håper dere benytter dere av. Kanskje vi slipper en tørr-legg-sommer?


Ble ikke så bra bilde siden mitt fantastiske kamera er «halvødelagt»


1 ? Bruk først en god skrubb på beina dine til du kjenner at huden er len. Har du ikke en skrubbe-krem tilgjengelig kan du benytte deg av dette tipset. Det funker utrolig bra på bein også. (Husk bare å legge ett håndkle på gulvet)

2 ? Etter du har skrubbet beinene er det tid for shaving/voksing. Jeg vil si at selvom voksing kan være litt ubehagelig er det absolutt verdt det! Du slipper å bekymre deg for at leggene dine skal se ut som en varulv de neste ukene og porene får tid til å lukke seg, og du får dermed enda lenere bein. Ta testen på www.veet.no for å finne ut hva som passer deg best.

3 ? Når du har shavet/vokset må du huske å smøre med fuktighetskrem. Aldri glem dette! Det er utrolig viktig for at huden din ikke skal bli tørr og stygg. Fullfør alltid trinn 1 først, hvis ikke blir det vanskelig for fuktighetskremen å trekke igjennom de døde hudcellene.

4 ? Dette trinnet er helt avhengi av hva du selv føler. Mange er misfornøyd med fargen de har på beinene, men istedet for å hive seg inn i nærmeste solarium er selvbruningkrem/spray mye sunnere, og du slipper å ende opp som en hummer fordi du prøvde å bli brun fort.

5 ? Dette er også helt opp til deg, men avslutt gjerne med litt bronzer som gir glans til din bein. Dette fåes kjøpt på H&M, vita, Lindex osv.

Voilà, du har nå sommerlekre bein

5 kommentarer

oneblogoneworld by Ida-Lovise

30.06.2012 kl.13:02

Så fint tips! :-)

♔ maria sanni

03.07.2012 kl.21:59

Utrolig fin blogg! :-)

metallisydan

03.07.2012 kl.22:07

Ikke så dumt, det eneste jeg gjør er å barbere leggene og smøre dem inn med fuktighetskrem. Av og til smører jeg på litt selvbruningskrem også ;)

Alina

03.07.2012 kl.22:21

Hehe, er helt lik deg, men er utrolig brun på beina, har vært det i over to år , fargen går enda ikke vekk :o

Maria Ramstad

04.07.2012 kl.18:02

Nydelige sko!

Skriv en ny kommentar

hits