HVA ER PERFEKT?

«Hun er så perfekt. Skulle ønske jeg var som henne»

Dette er en setning man ofte hører, og det er da man stiller seg selv spørsmålet om hva det å være perfekt innebærer. Er Megan Fox blandt de perfekte? Eller er Amy Winehouseperfekt? Ulike svar kommer nok opp der, for det er øyet som ser som ser det perfekte. En kan synes at Megan Fox er perfekt, mens andre mener det motsatte. Da jeg var liten trodde jeg at den som ble kåret til «mest sexy» var helt perfekt, men dèt fant jeg ut av at ikke stemte..

Hva med personligheten? Er det noe vi «ikke ser» når vi møter en vi synes er perfekt? Er det noe som ikke spiller noen rolle fordi du synes personen er vakker? Eller bryr du deg om personligheten, og ikke om skjønnheten pga en fæl personlighet? Dette er nok ett spørsmål mange ikke tør å svare 100% ærlig på. Men jeg skal selv innrømme at jeg har blitt blindet av utseendet til folk, men når jeg virkelig har «gått inn i meg selv» og virkelig tenkt over personligheten, så har det ikke vært noen tvil om å la dem gå?


I?m not perfect. I?m just myself

 

€ Hva er perfekt for dere?

4 kommentarer

damlak

23.06.2012 kl.23:49

okei,nå skal dere høre her. Ingen er perfekte uansett hva. Alle har sine problemer eller noe dem sliter med. Noen er kanskje nærmere perfekt enn andre men det er fortsatt ingen som kan nå ordet *perfekt* selv hører jeg ofte* herregud hu vare peen, skulle ønske jeg var hun* , men virkelig så skjønner jeg ikke hvorfor. Jeg selv sier aldri at jeg skulle ønske jeg var noen andre fordi jeg er fornøyd med meg selv. er 1.63 hør og veier 47-48 kilo som er en tynn- vanlig vekt og rett og slett ikke feit,. jeg har gråtet meg til søvnet før fordi jeg har slitet med vekten min og fordi jeg fikk litt strekkmerker på låret trodde jeg at jeg skulle bli overvektig og FEIT og stygg og alt... ville ikke gå med shorts lenger fordi jeg hadde strekkmerker. men ettersom jeg fikk vite at man får det pga muskler +++ at selv modeller har det så bryr jeg meg ikke lenger. Og hvis du ønsker å se kroppsbygningen min kan du ta en titt på bloggen min, men jeg selv mener at INGEN ER PERFEKTE.NOEN ER BARE mer fine enn noen andre, 'everyone is beautiful,' på sin egen måte . fin blogg og takkformeg.

a teenager with thoughts ©

24.06.2012 kl.00:06

Perfekt må være... Håret til Jennifer Antison, kroppen til Marilyn Monroe, og personligheten til Oprah Winfrey!

mylife

24.06.2012 kl.01:34

Det er ingen som er perfekt =) For meg finnes ikke perfekt. Høres kanskje veldig negativt ut, haha. Men alle har sine feil. Alle har noe de ikke er fornøyd med. Og jeg er sikker på om jeg hadde sett ut som Jennifer anison så hadde jeg uansett funnet noe jeg ikke likte med meg.

Men ja. Uteende er jo det første man ser. Og jeg har nok dømt noen før, men prøver så godt jeg kan å ikke gjøre det ;) Heller dømme fra personlighet. For selv den vakreste person kan bli "stygg" om den har en grusom personlighet....

Mona

11.08.2012 kl.22:28

ingen er perfekt, å det er som du sir at folk ser forskjellig.

her passer denne godt "skjønnhet kommer ann på øyet som ser", å det er sant. Det jeg synes er pent, er ikke nødvendigvis det du synes er pent :)

Skriv en ny kommentar

hits