OPS, I DID IT AGAIN - NY MOBIL

 

Etter å ha hatt iPhone 4 og LG var jeg skuffet over touch-telefoner og jeg skulle aldri kjøpe touch igjen! Men da jeg var på sonyericsson.no rett før sommerferien i jakt etter en ny mobil fant jeg drømmemobilen. Love at first sight.. Og selvfølgelig var denne også touch. Så i forrige uke trillet denne nye elsklingen inn på postkontoret og ned i lommen min. Håper bare jeg ikke kommer til å angre på at jeg kjøpte touch igjen! Men er vel bare det som finnes på markedet i løpet av 2-4 år.

 

Elsk!

 

Ellers har dagen i dag vært ganske rolig, det eneste jeg har gjort er å ha vært på sykehuset en tur, fikset nytt mobilnummer ( r.i.p mitt gamle...), øvelseskjørt og lagt siste hånd på veggen til lillebroren min. Vi fant nemlig ut at vi ville male den ene veggen, så da gjorde vi det! Ble utrolig stilig egentlig. Hvite vegger, mens den ene er svart med hvite striper. Blir gøy å se hvordan rommet blir når det er helt ferdig møblert!

 

Nå skal jeg bare slappe av og "lade" batteriene til siste skoledag før høstferien! Kanskje jeg skal ta en date med Nathan i 45 minutter? Noe snadder må man jo unne seg.

 

 

Hva har dere gjort i dag?

 5 kommentarer

Bfly - Bilder & Liv<3

29.sep.2011 kl.18:39

ha en super fin dag! :)

Erle <3

29.sep.2011 kl.18:41

fin :) håper det går fint denne gangen da :D

Pia Vinningland

29.sep.2011 kl.18:42

Uff, jeg er så uhhedig. Har hatt litt mere enn 14 mobiler. Håper du blir fornøyd! :D

♥ MIKKAMAY

29.sep.2011 kl.18:43

vært på skolen: )

Johanne

29.sep.2011 kl.19:14

Fin mobil! Jeg har bare vært på skolen og hos ei venninne :)

Skriv en ny kommentar

hits