JEG HAR BYGGET EN TIDSMASKIN

 

Når det gjelder kreativitet pleier jeg alltid å ha noe "liggendes" i tankene, men etter at skolen begynte har jeg valgt å heller sette bloggen til side og heller satse fullt og helt på skolen. Dette er jo mitt siste år og jeg skal gå ut av dette året med bra karakterer! Og skolen og linjen jeg går på er jo noe jeg liker så forhåpentligvis er lysten til å fullføre like sterk hele veien. 

 

Klarer dere forresten å gjette hva jeg gjorde i går? Siden kottet mitt er ett sabla rot valgte jeg å rydde opp der, og etter mye rydding og støvfnuggtørking tittet det frem en liten overraskelse. Nemlig The Sims 2! Det var virkelig favoritt spillet mitt da jeg var yngre + at jeg drømte om å bli arkitekt, så da bygget jeg masse hus jeg lett kunne tenke meg å bo og masse andre rarigheter. Men siden jeg hadde nokk fritid i går kveld valgte jeg å instalere det på pc'en, og vips så var jeg fraktet 8 år tilbake i tid. Må innrømme at det fortsatt var litt gøy da... 

 

 

 

7 kommentarer

Vilau.blogg.no

01.sep.2011 kl.18:03

Sims 2 er gøy det!! :D

theresekristina

01.sep.2011 kl.18:09

Sims er kjempekjekt :D

annavangen

01.sep.2011 kl.18:16

Fine bilder og elsket bloggen din! :) Sjekk ut min blogg :)
Fine bilder!

Liker ikke sims så veldig godt! :) hehe.

Alltid like hyggelig med kommetar tilbake! :)

Josefin Abrahamsson

01.sep.2011 kl.19:58

Hey you, check out my blog! http://josefinabrahamsson.myshowroom.se/

psychomaster

01.sep.2011 kl.22:19

Så bra at du virkelig skal stå på i skolen dette året! Kjempebra å høre at noen er mer motiverte en andre! :)

missxhaferi

02.sep.2011 kl.02:11

Så bra du har funnet deg en utdanning som du liker og vil satse på. Ønsker deg lykke til med resten av året. Og kanskje du faktisk bygger en tidsmaskin en dag ;) God helg, når den kommer :)

Skriv en ny kommentar

hits