NULL INSPIRERTE INNLEGG = LITE INTERESSANT

Har kommet innom utrolig mange blogger hvor bloggeren kun blogger for å blogge. Selv om personen bak bloggen ikke har noen inspirasjon til å skrive, slenger dem sammen noen få setninger kun for å blogge. Jeg ser virkelig ikke poenget med dette. Hvorfor ikke heller vente til du har inspirasjon, og skrive et bra innlegg. I stedet for å hive ut et sykt dårlig innlegg? Vet at mange sier at du er en bra blogger hvis du blogger hver dag, men dette gjelder ikke hvis du har null inspirasjon! Tenk hvis f.eks Julia Nyland hadde gjort dette. Hvor mange lesere tror du hun hadde hatt da? NULL! Er jo ingen som synes sånne innlegg er verdt oppmerksomhet.. Så please, Think Twice før du velger å legge ut et innlegg !

 

Dette er et typisk null-inspirert innlegg:

"Hei, i dag har jeg vært på skolen, også ble jeg med en venn hjem, også gjorde vi lekser hehe, og nå sitter jeg å skriver til dere"

Spennende å lese, or what? I don't think so!

Til dere som føler dere truffet, well. You know what to do.

 

Hva synes dere om slike innlegg?

 

7 kommentarer

heleneeeg

21.08.2011 kl.17:34

vet ikke om bloggen min er sånn, men det er litt kjedelig å lese sånne blogger :-O

Hanne - Legg meg til som venn!

21.08.2011 kl.17:35

liker ikke sånne innlegg :P
vet ikke helt
Jeg er så enig! Er innom en del blogger i løpet av dager jeg ikke har mye å gjøre, og kommer stadig borti sånne. Men jeg må også si at jeg syntes det er litt sjarmerende med disse tiåringene med korte og litt usammenhengende innleggene som ikke handler om noen ting!

bernteriksandnes

21.08.2011 kl.18:17

Enig med deg der jeg. Jeg elsker å blogge og har gjort det i noen år nå. Mine blogger handler om alt mulig mellom himmel og jord ;-)

Bra blogg :)

psychomaster

21.08.2011 kl.20:21

Er enig med deg! Er så sykt lei av å lese innlegg som handler om nærmest ingenting :p

Ostetopp

21.08.2011 kl.20:52

HAH! Enig.

Skriv en ny kommentar

hits