UTROLIG TAKKNEMLIG FOR AT JEG HAR EN VENN SOM DEG!

 

Nå er det påtide å dra seg opp fra dysterheten og begynne å leve normalt igjen. Selvom jeg verken var i Oslo eller på Utøya på fredag så ble jeg utrolig påvirket av at slikt kunne skje i lille trygge Norge, men nå er jeg tilbake for fullt! Hverdagen må jo bare gå videre.

 

Nå er jeg ihvertfall hjemme igjen etter å ha vært på trening, er utrolig digg å fortsette å trene selvom det er sommer. Er utrolig mange som stopper opp når det gjelder trening i sommerferien, men jeg er ikke en av dem. Tenk så slit å begynne igjen til høsten. Menmen, ikke mitt ansvar heldigvis.
Senere i dag kommer Marte Celine tilbake, kan vel nesten si at hun har flyttet inn her på ubestemt tid siden hun har sovet her utrolig mange netter. Men det er jo bare koselig å ha en til trippendes rundt her hjemme, og spesielt henne! Er så utrolig glad for at vi kjenner hverandre (vi har vel ikke hatt noe valg siden vi er "ste-kusiner"), jeg vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten henne. + at vi har like tør humor som bare hun og jeg ler av. Vi kan sitte og gjøre ikke noe og helt ut av det blå bryter vi ut i latter mens ingen skjønner hva vi ler av. Haha, super glad i den jenta!

 


Minner.. Vi har kjent hverandre i 15 år. 

 

 

 

Har dere en venn dere er takknemlig for?6 kommentarer

Kamilla

28.jul.2011 kl.14:30

Ja
åjaaaa! :D <3<3

TM

28.jul.2011 kl.14:38

i grunn ikke .. :O
Så herlig, og flink du er som trenger selv om du har ferie da!:)
Herlige bilder :-)

psychomaster

29.jul.2011 kl.17:14

Alle er vel takknemlig for vennene sine <3

Skriv en ny kommentar

hits